• Sorry guys, I fucked up in the stupidest way possible. Any avatars, attachments or media uploaded in the past month may be broken. The bulk of those are attachments.

    Affected posts are by Brite / Dr. Minty Fresh / HeCooksPattiesAndSellsThe / Catalystl / ilikebreadtoomuch / Draco / minecraftstorymodefan / Extra Life / darkruler9229

    Affected posts are in threads Quick Modding/Hacking Answers Thread / CS ~ Encore / game opens in 1080, occupies only the top left corner / Friday Night Funkin' / Bluebot Requisition - DEMO / Show us your desktop / Cave Story Season 2 / gacha cave story pics / Cave Story with XBRZ filter / Project Ampersand

    -Andwhy

Ikachan Errors

Apr 21, 2014 at 1:19 AM
Junior Member
"Fresh from the Bakery"
Join Date: Apr 20, 2014
Location:
Posts: 10
I download Ikachan English from the Cave Story tribute site and when I start it it spits out an error saying I Windows needs permission to access the directory and then my antivirus gets rid of it. I disabled it and when I started the game I got the same error as before and the game just didn't start. I tried two computers both Windows 7 and I got the error. By the way I am using the admin account on the computer so that is not why.
 
Apr 21, 2014 at 1:23 AM
bored to death
Bobomb says: "I need a hug!"
Join Date: Oct 7, 2011
Location: elsewhere
Posts: 761
Age: 21
Make an exception for the game's directory in your antivirus settings
 
Apr 21, 2014 at 1:29 AM
Junior Member
"Fresh from the Bakery"
Join Date: Apr 20, 2014
Location:
Posts: 10
Aar said:
Make an exception for the game's directory in your antivirus settings
I completely disabled my antivirus but the windows error still appeared.
 
Apr 21, 2014 at 5:28 AM
Working on too many mods at a time.
Modding Community Discord Admin
"What're YOU lookin' at?"
Join Date: Apr 23, 2013
Location: Purgatory
Posts: 1021
Age: 23
Where is the folder/directory stored?

If it's still in some Temp. Downloads folder than you should try moving it to your desktop/somewhere within the current account you are using.


Wait... Holdon... Just to make sure, did you extract the zip file first?
 
Apr 21, 2014 at 5:45 PM
Junior Member
"Fresh from the Bakery"
Join Date: Apr 20, 2014
Location:
Posts: 10
EnlightenedOne said:
Where is the folder/directory stored?

If it's still in some Temp. Downloads folder than you should try moving it to your desktop/somewhere within the current account you are using.


Wait... Holdon... Just to make sure, did you extract the zip file first?
I extracted it onto the desktop.
 
Apr 22, 2014 at 11:17 PM
bored to death
Bobomb says: "I need a hug!"
Join Date: Oct 7, 2011
Location: elsewhere
Posts: 761
Age: 21
Did you redownload the game after turning off your antivirus?
 
Jun 18, 2014 at 2:26 AM
Junior Member
"Fresh from the Bakery"
Join Date: Apr 20, 2014
Location:
Posts: 10
Aar said:
Did you redownload the game after turning off your antivirus?
Yes I did.
 
Aug 2, 2014 at 3:54 PM
Senior Member
"This is the greatest handgun ever made! You have to ask yourself, do I feel lucky?"
Join Date: Aug 2, 2014
Location: inactivity.
Posts: 112
Do you use Norton Antivirus?
It interferes with pretty much anything Norton hasn't approved.
(edit:almost forgot-Norton is kind of weird.I've heard that to uninstall it you need a special program-it being impossible to turn off wouldn't be out of the question.)
 
Top