• Sorry guys, I fucked up in the stupidest way possible. Any avatars, attachments or media uploaded in the past month may be broken. The bulk of those are attachments.

    Affected posts are by Brite / Dr. Minty Fresh / HeCooksPattiesAndSellsThe / Catalystl / ilikebreadtoomuch / Draco / minecraftstorymodefan / Extra Life / darkruler9229

    Affected posts are in threads Quick Modding/Hacking Answers Thread / CS ~ Encore / game opens in 1080, occupies only the top left corner / Friday Night Funkin' / Bluebot Requisition - DEMO / Show us your desktop / Cave Story Season 2 / gacha cave story pics / Cave Story with XBRZ filter / Project Ampersand

    -Andwhy

Can Cave Story+ will work in New Nintendo 3Ds?

Nov 7, 2017 at 3:07 AM
Junior Member
"Fresh from the Bakery"
Join Date: Aug 23, 2012
Location: Wimauma, FL
Posts: 12
Age: 21
Title..sorry! :rolleyes:
 
Nov 7, 2017 at 3:13 AM
2dbro
"Keep on rollin'!"
Join Date: Jan 10, 2014
Location: yes
Posts: 459
Age: 18
yes
 
Nov 7, 2017 at 3:15 AM
Soup Man
"In Soviet Russia, graves keep YOU!"
Join Date: Jul 15, 2014
Location: IN YOUR HEAD, SHIT FOR BRAINS
Posts: 670
Age: 5
No. the 3DS has Cave Story 3D and Cave Story eShop. eShop is basically + but without new graphics and music. If you're asking if the switch version of CS+ works on 3ds, it does not, because the Switch is not a 3DS. I am not entirely sure what you're asking...
 
Nov 7, 2017 at 4:45 AM
Best Cow
"Life begins and ends with Nu."
Join Date: Jun 27, 2013
Location:
Posts: 2635
Age: 26
Too many CS+ versions, perhaps Nicalis should make another port just in case!
 
Nov 7, 2017 at 4:48 AM
Professional Whatever
"Life begins and ends with Nu."
Join Date: Jan 13, 2011
Location: Lasagna
Posts: 4489
i think what he's asking is if CS+3D works on the new model of 3DS, which i would assume yes
 
Nov 7, 2017 at 12:16 PM
It Really Do Be Like That Sometimes
"Wacka-Wacka-Wacka-Wacka-Wacka-Wacka-Wacka-Wacka-BLEIUP"
Join Date: Aug 10, 2017
Location: Blood Stained Sanctuary
Posts: 303
Age: 18
Cave Story eShop Does work, along with CS3D. No other version will work unless you want to install Retroarch, but that's more trouble than it's worth
 
Top